Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol18/u3/cr86wr5v8h6iv3l/crossfithelsingborg.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2494
Privacy Policy page - CrossFit Helsingborg

4 JAN

Integritetspolicy

För att du ska kunna bli medlem/anställd samt om du begärt autogiro, krävs att CF Hbg samlar in personuppgifter som t.ex. namn, adress, personnummer, bankkontonummer.
Uppgifterna säljs inte vidare utan används för att VI ska kunna ge dig den service du förväntar dig av oss.
Dina uppgifter kommer att sparas så länge du är medlem. Om du väljer att avsluta ditt medlemskap kommer registerposterna att finnas kvar en period till cyklisk rensning sker.
Du kan när som helst begära ut ett register utdrag från våra olika system som visar vad som finns registrerat på dig, om det visar sig finnas fel i uppgifterna kommer det omgående att rättas.
Som en del av vår marknadsföring samt för att medverka till en träningskultur i samhället filmar och lägger vi ut fotografier på er och passen på sociala medier så som FB, Instagram och vår Hemsida.
Det viktigt att du säger ifrån om du inte vill synas vid fototillfället.
Om du inte säger till förutsätter vi att du ger ditt samtycke till att vi filmar/tar fotografier där du kan finnas med och lägger ut på sociala medier.
Personuppgiftsansvarig på Crossfit Helsingborg är:
CF Hbg använder separata system som iZettle och Swish för betalning.
CF Hbg lämnar inte ut några personuppgifter till företagen/systemen, utan det sker i samband med att ni genomför betalningen med resp.
Samtliga som har åtkomst till era personuppgifter är avtalade att hantera uppgifterna på det sätt ni samtycker att personuppgifterna används.